Adatvédelem

A www.dabdocler.hu oldalain történő regisztrációhoz csak egy elektronikus levélcím egy felhasználói név és jelszó megadása szükséges. A megadott levélcímet nem nyilvános adatként kezeljük, azt csak a felhasználók felé történő esetleges kommunikáció során használjuk fel.

Ezen alapadatokon felül tagjaink személyes részleteket is megadhatnak (teljes név, lakhely, foglalkozás, ICQ szám, honlap, e-mail cím, stb.). Ezeknek az adatoknak a megadása nem kötelező, különös tekintettel arra, hogy nyilvánosan elérhetően jelennek meg a rendszerben.

A felhasználók által felvitt tartalmak (fórum témák és hozzászólások, cikkek, hírek, linkek, stb.) nyilvánosan megjelenő adatok, melyek mellett megjelenik a regisztrált felhasználó neve (Nick név).

A www.dabdocler.hu rendszeren elérhető egy közösségi oldal, ahol a felhasználók megtekinthetik más, regisztrált felhasználók publikus adatait, kereshetnek és ismerősnek jelölhetnek regisztrált tagokat, a számukra elérhető adatbázisból.

A www.dabdocler.hu oldalain megjelenő tartalmak nézettségéről, a felhasználói szokásokról és trendekről összesített adatokat tartunk nyilván, melyek egyes személyekhez nem köthetőek. Felhasználóink részére a számukra új hozzászólásokat automatikusan követjük, ehhez elkerülhetetlen, hogy azt is tároljuk, hogy mikor látogattak meg utoljára bizonyos tartalmakat oldalunkon. Ezek az adatok a rendszerből más felhasználók számára nem lekérdezhetőek.

HTML5CSS