Izgatottan vártam a hétfőt, az első napot a válogatottnál és az első találkozást az új kapitányokkal, Ted Satorral és Glen Williamsonnal. Mindkét edző óriási benyomást tett rám már az első beszélgetés, ill. beszéd alkalmával. Kihangsúlyozták, hogy náluk csak a teljesítmény számít, és nem az, hogy ki honnan jött.

[...]

Nagyon vártam a meccset, ugyanis nem tudom miért, de szeretek a Szereda ellen játszani. Amikor belőttem az első gólom tudtam, hogy, ez jó meccsem lesz. A második gólom után olyan érzés fogott el mintha "enyém lenne a világ", és hogy ma a sorunknak nincs ellenfele.

Aztán jött a büntető. Nagyon örültem neki, ugyanis tudtam, hogy, ha a Zsocc belövi, akkor sima a meccs. Mikor a bíró befújta odamentem a hozzá és elkezdtem bíztatni, de ő azt mondta nem viszi, mert túl fáradt. Mondta az edzőnek Ő meg rám nézett és megkérdezte, hogy viszem-e. Természetesen elvállaltam bár tudtam, hogy én is fáradt vagyok. Hát ez sajnos meg is látszott a koncentrációban. Nagyon sajnálom, hogy a Zsocc azért küzdött, hogy utána én meg kihagyjam. De természetesen ettől még barátok vagyunk.

[...]
Nem csak bunyózni szeretnék
2009-10-05 21:38:56 /
Tagek: Fisera, bunyó

Tudom, hogy mostanában több helyen esett szó arról, hogy mennyit bunyózok. Nekem is furcsa, hogy most én vagyok a Dab és a bajnokság rosszfiúja. Ifiben, juniorban és korábbi csapataimban is mindig keményen játszottam, néhány kakaskodás ott is becsúszott, de nem voltam verekedős. Szeretném bebizonyítani itt is, hogy jó játékos vagyok, és nem csak bunyózni tudok.

[...]
Megvolt az első hazai
2009-09-21 11:55:35 /

A várva várt első hazai meccsen nagyon bepörgött a brigád, a bemelegítésnél már éreztük, hogy jó lesz, meglátszott az UTE-n hogy nincsenek formában. Örülök, hogy sikerült visszatérnem az első hazai fellépésre. A góllövéssel hadilábon álltam, de szerencsére a csapat és a sortársaim nem, hiszen Kevin két gólt lőtt és Kurt is betalált. Jól ment a sorunk, szinte alig voltunk a védekező harmadban 5 az 5 ellen.

[...]

Csíkszeredában megszoktuk, hogy a szurkolók minden eszközt bevetnek annak érdekében, hogy a játékosainkat inzultálják, de a legutóbbi túrán már olyan messzire mentek, ami tényleg túl megy minden határon! Ehhez hozzá jön az, hogy a csíkszeredai játékvezetés a legenyhébben minősítve is gyenge (én ezt egyébként csalásnak hívom)! A mérkőzésen az ember felpörögve, a legmagasabb hőfokon megy, és a sokadik vitatott bírói ítélet, a sokadik közönségtől jövő zsidózás, svábozás, kurva anyázás, köpködés, dobálózás... után bizony az embernek nem az az első gondolata, hogy megválogatott szavakkal illesse a játékostársát bottal fejbevágó ellenfelét!

[...]
1
HTML5CSS