A Dab.Docler kiváló hirdetési lehetőséget nyújt partnereinek!

Hosszútávú vagy akár egyszeri hirdetési lehetőséget biztosítunk vállalkozása számára!

A dunaújvárosi jégkorongcsapat már több mint egy évtizede a magyar OB I. bajnokság egyik meghatározó csapata, nem feledve a nemzetközi porondon elért eredményeket. A helyi, országos és nemzetközi szereplések biztosítják támogatóinknak azt a kiváló lehetőséget, hogy vállalkozásukat megismertessük az európai médiában, hiszen a jégkorong jelenleg a legdinamikusabban fejlődő sportok egyike, mely egyre több publicitást kap szerte a világban.

A támogatók száma folyamatosan emelkedik, felismerve a jégkorongsportban rejlő lehetőségeket. Miért maradna ki az Ön vállalkozása ebből a fejlődésből?

Éljen a lehetőségeinkkel és hirdessen Ön is a Dab.Docler csapatánál!

Széleskörű megjelenési lehetőséggel állunk rendelkezésére a játékosok felszerelésén túl a jégpálya legjobb felületein (palánk, jég, molinó stb.), weboldalunkon (bannerek) és nem utolsó sorban az élő online közvetítések alkalmával a megjelenő videó oldalon (bannerek), illetve a mérkőzések szüneteiben 2×15 percnyi folyamatos online reklámlehetőséggel (videó-kép és hanganyaggal)!

Ne feledje: a jégkorong a XXI. század sportja!

Kérjen ajánlatot még ma!

Ajánlat kérés e-mailben: szerkesztoseg@dabdocler.hu

vagy az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Cím: Központi Sporttelep, 2400 Dunaújváros, Eszperantó u. 4.
Tel./Fax: 25 / 414-764

A reklámanyagot igény szerint megtervezzük és legyártjuk (opcionális), legyen az kép, videó, banner vagy egyéb extra kívánság.

HTML5CSS